Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 7 septembrie 2012

Voi ce spuneţi, e de râs, sau de plâns?

Fără comentarii...    :)))))

10 comentarii:

  1. cred că se vrea comic, doar că le-a ieşit mai degrabă tragic...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine m-a amuzat, dar dar în acelaşi timp mi-e şi milă de tipul din clip.

      Ștergere
  2. Si cu toate acestea, cine nu si-a dorit macar un produs Apple? Au reusit sa creeze produse aspirationale. Ca ne multumim cu Microsoft, Android etc. asta-i alta poveste! E totusi greu sa faci misto de Apple si sa-ti iasa bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La urma urmei, sunt doar scule, nu religie.

      Ștergere
    2. Sunt mai mult decat scule, sunt branduri! Prin urmare simboluri si valori cu care utilizatorii se identifica. Si pentru cei mai multi dintre noi diferenta nu o mai face produsul, ci brandul. Desigur, altii sunt mai pragmatici in alegeri. Nu sunt o fanatica Apple, dar nu pot sa nu admir produsul si brandul. Desigur, ca utilizator am facut si eu alegeri pragmatice :)

      Ștergere
    3. Personal ştiu cu ce se mănâncă. Datorită mseriei, lucrez şi pe aşa ceva, şi încă de mai bine de 15 ani. Având această experienţă, nu aş putea spune că sculele lor sunt superioare faţă de cele ale altora. Imaginea brandului depăşeşte cu mult performanţele reale. Desigur, fiecare alege cum crede. Eu aleg platforma pe care lucrez în funcţie de caracteristicile fiecărui job în parte. Fiecare platformă are şi avantaje, dar şi dezavantaje. Din punctul aceste de vedere, cred că mă număr printre cei pragmatici. :)

      Ștergere
  3. Nu-i de ras ca n-am voie sa rad cateva zile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă că te faci tu bine! Cel puţin, asta îţi doresc. Şi să te văd cu gura până la urechi! :))

      Ștergere