Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 8 septembrie 2012

Ipostaze

Împreună cu un gând bun pentru cineva care mă suportă.


14 comentarii:

  1. roses? dacă te suportă înseamnă că ai defecte suportabile! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos gest
    Sunt singura ca o s-o bucure postarea ta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos gestul tău! până la urmă, cred că nu eşti chiar aşa greu de suportat ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha, deci aveam dreptate, trebuie să o pun să citească... :)))

      Ștergere
  4. un gest frumos care nu va trece neobservat,sunt sigura de asta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ah, zau, trebuie sa strig "Discriminare !". Si eu te suport, ba chiar ff bine, (mai ales ca in crunta realitate habar nu am cine esti + nu imi pasa de tine absolut de loc), dar mie NU imi plac acesti trandafiri ! Nu puteai sa pui si tu o poza si pt minoritatea de persoane care prefera toporasii, sau macar margaretele ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai da, dar de ce esti egoist ? Ca blogger, deci vrand nevrand jurnalist de calibru international, ai voie si e chiar si recomandabil sa pui si o mica reclama intr-un colt al unui articol editorial principal, de ex o poza care sa placa si mai multor cititori, nu numai celui caruia ii e dedicat editorialul. E o chestie de etica de business jurnalistic in fond !! (Eu ma gandeam asa, la binele tuturor, ca am invatat recent ca e bine sa fii altruist cand e vorba de business, tocami ca sa fie win-win.)

      Ștergere
    2. P.S. Zau, stiu ca tie personal probabil iti displace notiunea de a fi considerat jurnalist international in loc de blogger personal de cerc restrans amical, dar ce sa-ti fac, esti pe Internet, deci trebuie sa iti asumi aceste conditii minime de competenta si etica jurnalistica internationala...nu ai scapare !!

      Ștergere
  6. ce frumos! cred ca "cineva" chiar are motive sa te suporte :))!
    zi faina!

    RăspundețiȘtergere