Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 17 septembrie 2012

Software: Multi Collector Free 3.6.3

Am dat de acest progrămel pe Softpedia, după care m-am dus şi pe pagina producătorului să văd dacă pot afla mai multe detalii.
Recunosc faptul că nu l-am încercat (încă), dar prezentarea care i se face pare destul de tentantă.


Programul este realizat pe principiul (şi scheletul) unei bate de date, în care utilizatorul poate stoca informaţiile de care are nevoie. Partea interesantă este că, după cum afirmă producătorul, programul poate fi utilizat pentru orice tip de colecţie.


Utilizatorul poate să îşi aleagă un set dintre zecile de câmpuri prestabilite, ori poate să îşi personalizeze singur câmpurile pe care le consideră necesare în cadrul unei înregistrări.


Programul dispune de un editor pentru crearea de rapoarte, acestea putând fi generate în format PDF, text/CSV sau HTML.


Micul program poate căuta informaţii şi fotografii pe internet (pe Google, ebay sau Amazon), dispune de un mic editor de imagini încorporat şi poate găzdui propriile fotografii făcute cu o cameră digitală.

Multi Collector Free 3.6.3 este disponibil atât pentru MacOs, cât şi pentru Windows (de la XP în sus, atât pentru 32, cât şi pentru 64 biţi). Kitul de instalare are 15,6 MB. El are nevoie de 1 GB memorie RAM şi 5 GB liberi pe harddisk.

Dacă doriţi să vedeţi care sunt diferenţele între versiunea free şi versiunile comerciale, o puteţi face analizând tabelul comparativ.

4 comentarii: