Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 13 septembrie 2012

Cunoscuta casă americană de licitaţii Siegel are o nouă divizie

Noua divizie a casei Siegel va fi specializată în comercializarea mărcilor poştale, îndeosebi a pieselor deosebite şi rarităţilor din ţări altele decât Statele Unite. Începând cu 12 septembrie a.c., noua divizie este condusă de Charles F. Shreve, un nume cunoscut în filatelia mondială şi în comerţul internaţional cu mărci poştale.

Charles Shreve este un colecţionar profesionist de peste 40 de ani. El a înfiinţat firma Shreves Philatelic Gallery în 1994, pe care a vândut-o în 2007 unei companii britanice, rămânând însă în continuare, până în 2011, la conducerea ei.
Obiectivele noii divizii vizează comercializarea unicatelor, colecţiilor şi stocurilor provenite din cele două Americi (mai puţin Statele Unite), Europa, Asia, precum şi din întregul Commonwealth britanic. Ea va avea sediul în New York, dar va deservi nu numai colecţionarii americani, ci şi pe cei din lumea întreagă. Periodic, va organiza licitaţii cu cele mai importante piese şi colecţii devenite disponibile.
Charles Shreve are o experienţă deosebită, standardul ridicat al profesionalismului său fiind dovedit printre altele şi prin desfacerea faimoasei colecţii care a aparţinut lui William H. Gross, de pe urma căreia a realizat vânzări de 17 milioane de dolari SUA.

Firma Siegel a fost fondată în 1930 de către cel al cărui nume îl poartă, Robert A. Siegel. Până în prezent, ea a organizat peste o mie de licitaţii la cel mai ridicat standard. Numai în prima jumătate a anului 2012, Siegel a avut o cifră de afaceri care a depăşit 12 milioane de dolari.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu