Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 18 septembrie 2012

Marcă inexistentă

Cred că am mai pomenit odată această jucărie (nu cred că este aceeaşi piesă, ci una similară). Marca ARLUS din 1947 cu supratiparul pe uzuala "vederi" nu există dantelată, ea a fost pusă în circulaţie nedantelată. Dar există întreprinzători care au "emis-o" şi dantelată. Ca în imaginea de mai jos (click pentru mărire).


Dantelura epocii pentru acest format era în pieptene, cu un număr constant de dinţi pe fiecare latură, la toate mărcile (era doar aceeaşi ştanţă, nu?). Dacă are cineva curiozitatea să suprapună piesa aceasta pe o pereche obişnuită, cu aceeaşi dantelură, va constata că ele fac orice, dar numai de potrivit nu se potrivesc.
Piesa de faţă s-a vândut cu 22 dolari după 8 biduri. Nu dau ID-ul vânzătorului, deoarece nu sunt sigur că "producţia" îi aparţine.

Eu vă recomand să manifestaţi prudenţă când mai întâlniţi aşa ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu