Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 27 septembrie 2012

Lot de scrisori postclasice

Un lot care a trezit oarecare interes pe eBay a fost un lot de opt scrisori postclasice româneşti, oferit de un negustor din Grecia. Lotul a fost vândut cu 170 dolari după 30 biduri, dar după părerea mea nu merita aceşti bani, chiar în condiţiile crizei actuale când parcă toate preţurile s-au "subţiat" destul de mult. Click pe imagini pentru mărire.


Două scrisori ar prezenta un interes mai mare dar, din păcate, ambele au hibe serioase în ceea ce priveşte calitatea. Prima ar fi scrisoarea cu francatură mixtă Bucureşti II - Perle, care este, din păcate, tăiată şi pe faţă, şi pe verso, făcând-o de neutilizat într-un exponat. A doua ar fi scrisoarea francată cu patru mărci Vulturi (francatură de 55 bani), care are pe faţă o serie de socoteli care nu au legătură cu serviciul poştal.
Restul scrisorilor sunt relativ comune. Valoarea lor însumată (scăzând preţurile pieselor deteriorate) nu prea s-ar ridica la suma cu care s-a vândut lotul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu