Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 3 iulie 2011

Spaţiu nelimitat de stocare în Picasa Web Albums pentru utilizatorii Google+

Acum câteva zile, unul dintre colegii noştri din blogosferă cerea ajutor pentru găsirea unei soluţii de evitare a trecerii de la un cont gratuit la contul plătit pentru Picasa Web Album. Pentru cei nefamiliarizaţi, utilizatorii platformei Blogger oferite de Google au un cont asociat blogului in Picasa.

Iată că odată cu introducerea noului serviciu Google+, integrat la rândul lui cu Picasa, condiţiile de utilizare a contului gratuit s-au îmblânzit. Ce înseamnă acest lucru? Dacă eşti utilizator al serviciului Google+, vei beneficia în continuare de un cont gratuit de 1 GB în Picasa Web Album, cu specificaţia că imaginile încărcate, cu dimensinile în pixeli de până la 2048x2048, nu sunt contabilizate!

Pentru utilizatorii platformei Blogger care nu sunt şi utilizatori ai serviciului Google+, contabilizarea imaginilor încărcate în Picasa Web Album se face ca şi până acum: cont gratuit de 1 GB, fără a conta imaginile care au dimensiuni sub 800x800 pixeli.

Toate aceste noi condiţii de utilizare pot fi citite direct pe una din paginile de ajutor ale Picasa. Le puteţi găsi aici: http://picasa.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=1224181

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu