Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 25 iulie 2011

eBay: ID-ul "david_graham50"

Mare e grădina Celui de sus. Sau mare e tupeul! Tipul cu acest indicativ mai că m-a lăsat cu gura căscată.
Acum câteva zile, se-apucă să facă o ghiduşie: trage la xerox nişte falsuri şi vrea să le vândă pentru... 50 de dolari! Ca falsuri, ce-i drept, dar se pare că numai el s-a născut mai demult, iar noi, ăştialalţi, abia ieri.
Sincer vă mărturisesc că, dacă era român, îi făceam o reclamaţie la staff-ul de la eBay! Nu pentru fapta în sine, ci pentru tupeul de care dă dovadă. Luaţi de vă cruciţi (click pe imagine pentru mărire):

2 comentarii:

  1. Ar trebui sa existe posibilitatea blocari acestor vanzatori,cei care vand iluzii...Este si vina celor care cumpara si nu sant prea informati dar procentul cel mai mare din vina apartine celui ce vinde falsuri fara sa specifice(Inselaciune).In scurt timp site-ul se va transforma in groapa de gunoi de unde cei mai slab pregatiti vor cumpara gunoaie.O zi buna..

    RăspundețiȘtergere
  2. yboy: Tipul este "şmecher", specifică în listing faptul că sunt "falsuri", aşa că nu-i poţi face nimic. Odată ce te-a încunoştiinţat, e treaba ta, cumpărător, să decizi.

    RăspundețiȘtergere