Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 6 iulie 2011

Două francaturi spectaculoase

Săptămâna viitoare, pe 12 iulie, casa britanică Spink desăfşoară licitaţia "Summer Collector’s Series Sale". Din păcate, nu sunt prezente piese româneşti, cu excepţia unei singure colecţii care nu prezintă un interes deosebit. Mi-au atras însă atenţia două francaturi italiene deosebit de spectaculoase (cu preţuri pe măsură).

Aceasta este prima: francatură cvadricoloră şi multiplă, cu mărci ale emisiunii 1876-1882 pe o recomandată internă. Preţ estimat: 5.000-7.000 lire sterline.

A doua piesă este o recomandată grea francată cu numai 34 de exemplare de 2 lire din emisiunea 1889. Preţ estimat: 5.000-6.000 lire.

2 comentarii:

  1. am si eu ceva de genul, dar cu timbre ceva mai vechi decat cele de sus, vei vedea tot ce am in emailul pe care ti-l voi trimite.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vedem, vedem. Numai că sunt păţit de prea multe ori cu "mari rarităţi". Am şi un articol pe tema aceasta - citez din memorie, «Să nu te duci la copacul lăudat»...

    RăspundețiȘtergere