Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 19 iulie 2011

News: Infringement împotriva României pentru întârzierile din telecom

Comisia Europeană (CE) a declanşat o nouă procedură de infringement împotriva României şi a altor 19 state membre ale Uniunii Europene (UE) pentru întârzieri în implementarea legislaţiei europene în domeniul telecomunicaţiilor.

CE a trimis solicitări de informaţii către 20 de state membre ale UE care nu au anunţat încă măsuri de implementare în întregime, prin legi naţionale, a noilor norme din domeniul telecomunicaţiilor, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Statele vizate sunt România, Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia şi Spania.

Termenul stabilit de Parlamentul European şi de Consiliul de Miniştri al UE pentru punerea în aplicare a noilor norme a fost 25 mai 2011. Solicitările de informaţii iau formă unor scrisori de punere în întârziere în cadrul procedurilor UE în constatarea încălcării obligaţiilor.


Citiţi mai multe pe ImpactNews.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu