Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 13 iulie 2011

Am nedreptăţit un prieten şi-mi cer iertare!

Aseară târziu (sau azi dimineaţă, cum vreţi să o luaţi), făceam "inventarul" (dacă se poate spune aşa) pentru a adăuga la articolul "Miercurea fără cuvinte" linkurile pentru pinguri.
Din fericire (sau, mai bine zis din nefericire că s-a întâmplat aşa târziu) mi-am dat seama că pe blogul meu nu am niciun link către blogul unui alt colecţionar, domnul Cornelius Ionescu. De ce nu am observat acest lucru, nu ştiu! Dar mă simt obligat să-mi cer iertare faţă de domnia sa şi să îl rog să nu mi-o ia în nume de rău!

2 comentarii:

  1. Nu m-am simţit nici o clipă "nedreptăţit", mai ales că am văzut că îmi vizitaţi mereu blogul. Am considerat că este chiar normal deoarece eu scriu despre timbre, monede si alte pasiuni materiale din ce în ce mai rar, din motive ce ţin doar de mine şi scriu acum mai ales despre "Denecrezutele aventuri ale lui Dom Engineriu în Ţara Vasilcăi", povestiuţe pentru oameni mari, palide umbre ale celor întâmplate prin ZONA Cetăţilor dacice.
    Mulţumesc foarte mult pentru atenţia ce o acordaţi blogului meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu trebuie să vă mulţumesc pentru minunatele povestiri, pe care le apreciez în mod deosebit. Şi încă odată îmi cer iertare că am făcut nefăcuta! Chiar dacă scrieţi mai rar despre pasiunea comună.

    RăspundețiȘtergere