Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 17 iulie 2011

Ilustrate vechi

Mai jos puteţi vedea câteva ilustrate realizate în 1913 la Viena, cu ocazia "Oesterreichische Adria Ausstellung". Mie mi-a plăcut în mod special grafica lor.


Nu mă pot abţine să nu prezint alte două ilustrate, de această dată ruseşti. Prima datează din 1898, iar cea de-a doua, din 1917. Tot grafică, şi tot frumoasă.


Dacă vă plac, sau dacă doriţi să vedeţi mai multe, vizionaţi licitaţia casei Christian Arbeiter, planificată pentru 13 august a.c.

8 comentarii:

  1. multumesc Max...o sa ma repet spunand ca mi-ai facut o bucurie...mare mare :)
    sunt minunate...doua dintre ele au asa o atmosfera idilica...incat as vrea sa intru si eu pentru o clipa in lumea aceea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. pandhora: Nimeni nu te opreşte. Poţi să îţi faci o colecţie mică chiar dacă nu eşti un mare specialist. Plăcerea este enormă!
    Dar... mă bucur că îţi plac, când mai întâlnesc grafică frumoasă, o semnalez.

    RăspundețiȘtergere
  3. Or fi ele vechi dar sunt
    superbe..se vede că ești un
    împătimit la filatelie,al frumosului!
    Mulțumesc Max.
    Zi superbă să ai!

    RăspundețiȘtergere
  4. Elena: Mulţumesc frumos, şi eu îţi doresc o zi superbă!

    RăspundețiȘtergere
  5. am deja o colectie de ilustrate cu "Bucurestiul de alta data" si inca cateva cu orase de la noi si din lume...dar sunt reproduceri aparute dupa revolutie...oricum le iubesc chiar daca sunt lipsite de valoare...

    RăspundețiȘtergere
  6. pandhora: În lumea colecţionarilor (şi nu numai) este o vorbă: nu există ceva fără valoare, cinumai ceva care încă nu şi-a găsit amatorul potrivit...

    RăspundețiȘtergere
  7. frumoase cuvinte...au miez pentru ca sunt adevarate...
    multumesc...

    RăspundețiȘtergere