Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 28 iulie 2011

Urmează, în licitaţii

Luna iulie parcă a fost ceva mai săracă în licitaţii, sau cel puţin piesele româneşti de interes potenţial parcă au fost mai puţine. Iată însă că luna august ne aduce câteva oferte cel puţin interesante.

Pe 12 august se va desfăşura licitaţia casei Regency Superior (Sale 88), unde vor fi oferite două piese din prima emisiune.

Acest unicat de 54 parale va avea un preţ de plecare de 3.000 dolari SUA.

Unicatul de 108 parale, cu margini foarte bune, va pleca în licitaţie de la 4.250 dolari.
Pentru cei interesaţi, puteţi afla mai multe detalii pe pagina de internet a casei. Maiunt câteva piese româneşti oferite, dintre care nu am remarcat mai interesantă decât o pereche de 5 parale din emisiunea a doua, cu cadrul spart (neemisa), cu un preţ de plecare de (numai) 150 de dolari:


La o licitaţie germană care urmează a se desfăşura tot în cursul lunii august, am remarcat o carte poştală mai târzie, purtând o ştampilă mai puţin comună (click pe imagine pentru mărire):

2 comentarii:

  1. De cand caut o piesa circulata cu stemplul Expozitiei "Targului de Mostre" din 1921! La ce casa este pusa in vanzare?

    RăspundețiȘtergere