Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 31 ianuarie 2012

Ultima oră: Ministerul Comunicaţiilor a anulat o procedură de selecţie

Comunicat sec, publicat pe pagina de internet a ministerului, aici:

"În urma constatării unor vicii de procedură privind legislația în domeniul privatizării societăților comerciale, Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale a luat decizia anulării procedurii de atribuire a contractului de servicii de expertiză economică, tehnică și juridică în vederea atragerii unui investitor strategic minoritar la Compania Națională Poșta Română S.A.."

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Pentru cine este la curent cu procesul de privatizare parţială a Poştei, nu-i deloc de neînţeles. Am mai scris pe tema asta.

      Ștergere
  2. Nu e cumva ministerul obladuit de... Vreme? Deci... cum ii vremea :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba chiar al lui! Vremea e a dracului de geroasă acum... :))
      Deocamdată este vorba despre alegerea unui consultant care să "povăţuiască" Poşta cum să selecteze potenţialul investitor minoritar. Nedându-se însă explicaţii cu privire la acele vicii de procedură, se pot înţelege şi lucruri eronate. Aşa că... mai aşteptăm.

      Ștergere
  3. ...și cine știe căte,în alte domenii,or fi fost tot așa și nu s-a sesizat nimeni și s-au făcut privatizări în condiții neavantajoase pentru stat !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil că da, dar lipsa informaţiilor credibile mă împiedică să fac un comentariu pertinent.

      Ștergere