Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Uraganul Sandy a afectat şi activitatea caselor americane de licitaţii

Două dintre cele mai importante case americane de licitaţii situate pe coasta de est şi-au anunţat clienţii că au dificultăţi sau că au anulat o serie de evenimente programate să se desfăşoare în aceste zile.

Spink USA a anunţat că vizionarea loturilor licitaţiei din luna noiembrie nu se va mai desfăşura la ASDA Museum Stamp Show, aşa cum se anunţase iniţial, fiind reprogramată să aibă loc la sediul companiei din New York.

Casa Cherrystone şi-a anunţat clienţii că sediul companiei a fost evacuat, iar liniile telefonice nu funcţionează. În ciuda acestor necazuri însă, licitaţia programată pentru zilele de 31 octombrie şi 1 noiembrie, deşi a fost reprogramată pentru 7 şi 8 noiembrie urmează să se desfăşoare conform programului, dar bidurile nu mai pot fi trimise decât prin poşta clasică sau prin email.

2 comentarii:

  1. Si pretul petrolului de altfel :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord, dar pentru noi tot aia e, pentru că atunci când petrolul se ieftineşte la ei, se scumpeşte la noi... ;)

      Ștergere