Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 25 noiembrie 2012

Făcături gogonate la o licitaţie a unei case suedeze

Din lipsă de timp (dar şi de chef) am mai întârziat cu "pieptănatul" pieselor de potenţial interes oferite la licitaţiile "mari" mai recente. Mai devreme, verificând ce a mai apărut, am văzut piesele din cele două imagini de mai jos (click pentru mărire):


Cele două plicuri au fost oferite la licitaţia cu numărul 307 a casei suedeze AB Philea, la un preţ de strigare de câte 2.500 coroane suedeze fiecare (echivalentul a circa 290 euro).

Piesele sunt în mod evident falsificate. Mărcile DBSR nu au avut putere de circulaţie decât pentru corespondenţele expediate între Cernavodă şi Constanţa, neavând nici în clin, nici în mânecă cu Trebizonda.

Se pare că boala denumită ignoranţă a început să afecteze şi firmele considerate serioase. Păcat!

2 comentarii:

  1. Marcile de 5 sunt parca "din alt film". E doar o parere...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa şi este, atât mărcile Levantului austriac, cât şi mărcile DBSR sunt aplicate, plicurile acelea n-au circulat niciodată.

      Ștergere