Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 28 noiembrie 2012

Când ignoranţa şi prostia se întâlnesc...

Ştirea cu ridicarea serverelor de la Linux Security Group de către poliţie a făcut deja înconjurul blogosferei. Nu la asta vreau să mă refer.
Ce vreau este să atrag atenţia asupra concepţiei pe care o au unii indivizi, probabil postaci de meserie, în prea multul timp liber pe care îl au ca bugetari care taie frunză la câini pe banii altora. Mi-a sărit în ochi un comentariu al unui tip făcut la articolul despre păţania cu pricina, postat pe Hot News:


Măi tovarăşe, vine poliţia şi-ţi blochează toate străzile pe care poţi ajunge la biroul tău de bugetar care taie frunză la câini. Lipsind de la serviciu, eşti dat afară! Ia să o păţeşti matale şi să vezi ce gură mare faci!
Nu toată lumea tre' să stea, ca tine, la mâna unui angajator oarecare, unii şi-au făcut "birou" din prezenţa în online. Şi poate că mai depind şi alţii de "biroul" celui căruia i-a "dispărut" blogul.

2 comentarii: