Dacă tot se apropie Sărbătorile, m-am gândit că n-ar strica să le dau colegelor noastre din blogosferă câteva idei pentru mesele festive... Faceţi click pe imagini pentru mărire şi citirea textelor.
Nu uitaţi, miercurea fără cuvinte a început la Carmen! Oricine se poate înscrie şi poate participa!
Dacă sunteţi curioşi şi aţi dori să (re)vedeţi alte "Miercuri", le (mai) puteţi găsi aici:
• Sfîntul Nicolae
• Pentru doamne şi domnişoare - podoabe şi bijuterii (3)
• Pentru doamne şi domnişoare - podoabe şi bijuterii (2)
• Pe malul Mureşului, la Arad
• Alba Iulia
• O plimbare prin vechiul Bucureşti
• Frumoşi, dar... nu puneţi mâna!
• Vă plac jocurile de cărţi?
• Crizanteme pentru un prieten care ne-a părăsit
• Calul, prieten şi ajutor
• Trenuri şi locomotive
Ce dragut esti ca te gandesti la noi; multumim!
RăspundețiȘtergereOh, la, la! Preferatul meu este Mont Blanc! Happy WW! :)
RăspundețiȘtergereBlaff de poissons si mont blanc, va rog!
RăspundețiȘtergereAdriana: Mie mi-era frică să nu fiu înjurat!... "Uite, s-a trezit şi ăsta să ne pună la muncă"... :))
RăspundețiȘtergereCristi: Mie îmi spui?! :)))
RăspundețiȘtergereHhmmm! Ce delicii!... Frumoase idei pentru masa de Crăciun!
RăspundețiȘtergereZi de miercuri senină!
Sara: Îţi mulţumesc frumos şi la fel îţi doresc şi eu! :)
RăspundețiȘtergerearata foarte bine....din pacate, va fi ceva traditional pentru ca tata nu accepta altfel....iar Andy va lucra :)
RăspundețiȘtergereRokssana: Să ştii că la Andy chiar mă gândisem când lucram articolul... :)
RăspundețiȘtergerecat de dragut esti tu!:)) te-ai gandit sa ne pui la treaba? oricum multumesc. ce prefer eu de aici este mont blanc...normal:). zi faina.
RăspundețiȘtergereGeanina: Eram sigur!... :))
RăspundețiȘtergereLa fel îţi doresc!
Mmmmm, ce de bunătăţi! :)
RăspundețiȘtergereContează că suntem în post? Nuuuuuuuuuuuuu! :)
Ce aromeeee! Arata nemaipomenit meniurile tale! Gustos! Multumim!
RăspundețiȘtergereAm mai scris azi, mai scriu că nu am cale de întoarcere: am înghiţit în sec!
RăspundețiȘtergereMulţumesc!
eu sînt numai "gospodin", dar tot am trecut pe la tine şi am rămas surprins văzînd că franţujii au litera "ş" :) . arată bine ce-i pe aici, bunicică bucătăria franceză, dar tot mai bună e a noastră; îi las pe ei să îşi mănînce supele-creme, că mie nu îmi plac defel, după cum nu mă dau în vînt nici după alte sofisticării de-ale lor
RăspundețiȘtergereRaspuns la intrebarea de pe blogul meu: e Lazar, nu Eminescu.
RăspundețiȘtergereTiberiu: Dar pot fi pregătite şi peste zece zile, nu? :))
RăspundețiȘtergereE tare greu să nu te îndemne aşa ceva! :))
Aniela: Eu îţi mulţumesc!
RăspundețiȘtergereDoru: Şi eu am înghiţit... :))
RăspundețiȘtergereMulţumesc!
Călin: Cred că suntem pe aceeaşi lungime de undă... :))
RăspundețiȘtergereCe să-i fac dacă ai noştri au fost mai puturoşi şi n-au făcut astfel de ilustrate?! :)
Şi eu am crezut prima dată că e "ş", dar e doar accentul de la "créole". :))
Adriana: Mulţumesc frumos!
RăspundețiȘtergereVaaaaii, m-ai îmbolnăvit, Peter!! Toate arată divin, dar la Mont Blanc am fost precum câinele lui Pavlov! :D Mulţumesc frumos pentru sugestii!
RăspundețiȘtergereDana Diaconu: Dacă nu s-a lăsat cu altfel de "complimente", atunci e bine! :))
RăspundețiȘtergereMulţumesc frumos!
wow ce rasfat
RăspundețiȘtergereS-a lăsat cu ploaie de complimente, fără ghilimele! :)) S-a "îmbolnăvit" tot biroul de la postarea ta! :D
RăspundețiȘtergereSophie: Mulţumesc frumos!
RăspundețiȘtergereDana Diaconu: Atunci te rog să transmiţi complimente întregului birou! :D
RăspundețiȘtergereBună Max!
RăspundețiȘtergereWow ce de bunătăți...
toate îmi plac dar peștele
cel mai mult!
O zi de miercuri plăcută să ai!
Elena: Mu bucur dacă îţi plac!
RăspundețiȘtergereMulţumesc, la fel îţi doresc şi eu!
Esti o mina de AUR , Max Peter si sigur voi lua toate retele si imaginile imprumut, sper sa ma decid pe care le voi pregati de Craciun. Ce bine arata! O seara minunata! :)
RăspundețiȘtergereMirela P.: Şi eu care aveam ceva temeri că voi fi... "gratulat"!
RăspundețiȘtergereEşti invitata mea!
Îţi mulţumesc frumos, la fel îţi doresc şi eu!
Max, eu vreau TOT jambonul ala rozuliu, cu crusta caramelizata. Maninc si portocala, totului tot. Poti sa mi-l trimiti la pachet ?
RăspundețiȘtergereDani: Eşti invitata mea, poţi lua tot ce-ţi doreşti! :))
RăspundețiȘtergereMont Blanc-ul n-are cum sa nu ne placa ;)
RăspundețiȘtergereCred ca mai degraba ma apuca pofta decat gatitul. :lol:
cammely: Eu salivez la el la fiecare comentariu... :))
RăspundețiȘtergereOribil ! Ai vrut să ne ucizi, știu eu ! :))
RăspundețiȘtergereZina: Îmi vei spune şi că asta mi-am dorit o viaţă-ntreagă, nu? :)))
RăspundețiȘtergerePe multe cutii de chibrituri "de menaj" s-au publicat astfel de retete.
RăspundețiȘtergereZamfir: Habar n-aveam! Înseamnă că te poţi inspira pentru un articol pentru care să te acuze că vrei să le omori pe colegele noastre gospodine (uite, cum mă acuză Zina...). :)))
RăspundețiȘtergereArata foarte bine!Happy WW:)
RăspundețiȘtergereBine,dar după asta încep dieta severă !
RăspundețiȘtergereMi-e poftă deja !
Plec repede că nu rezist...
Yummy! :X O seara faina sa ai! :X
RăspundețiȘtergereAna Marin: Mulţumesc frumos! Happy WW!
RăspundețiȘtergeretu1074: Se pare că avem nevoie amândoi de dietă... :)))
RăspundețiȘtergereC.L.M.: La fel îţi doresc!
RăspundețiȘtergereCate bunatati! Am salvat cateva retete! :)
RăspundețiȘtergereDiverse: De aceea le-am şi pus! :)
RăspundețiȘtergereMultumesc Max! Foarte inspirat!
RăspundețiȘtergereMelly: Şi eu îţi mulţumesc!
RăspundețiȘtergereMax vrea cu tot dinadinsul să nu mai postim.
RăspundețiȘtergereabbilbal: Ba nu, poţi să iei reţeta şi să o foloseşti după ce ieşim din post... :)
RăspundețiȘtergerePe lângă "crăcănaţii cu cleşti" de pe blogul meu, aici sunt numai bunătăţi! Faine sugestii pentru sărbători.
RăspundețiȘtergereO seară frumoasă, dragă Peter! :-)
Alexandru: M-am gândit să fiu şi eu util cu ceva!... :)
RăspundețiȘtergereÎţi mulţumesc Alexandru, la fel îţi doresc şi eu!
Mi-a ramas gandul la mancarea aia creola. Desi mi-am dorit, si chiar am avut si ocazia, nu am apucat sa mananc niciodata nici mancare creola, nici mancare braziliana.
RăspundețiȘtergereRudolph Aspirant: Nici eu, dar poate voi avea veodată ocazia.
RăspundețiȘtergeresa nu spui ca si aceste imagini sunt carti postale! excelente. Descrierile retetelor sunt clare, ai avut o idee excelenta! multumim!
RăspundețiȘtergereHappy WW!
Daca mai adaugam pe lista langa Mont Blanc si Black Forest Cake, de Sarbatorile astea ne vom deplasa numai prin rostogolire :))
RăspundețiȘtergereCarmen: Şi eu îţi mulţumesc!
RăspundețiȘtergereNeuroanchiloza: Cu dulciurile este o adevărată tragedie!... :))
RăspundețiȘtergerecate bunataturi vai di mini si di mini....
RăspundețiȘtergerecypy: Pe toate gusturile... :))
RăspundețiȘtergerenu am reusit sa trec ieri pe la tine dar si azi totul arata proaspat si gustos...ispititorule :))
RăspundețiȘtergerePandhora: Fiecare după cum are timp... :)
RăspundețiȘtergere