Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 15 decembrie 2011

Unifaun - Rehacksis

Frumos şi simplu. Atât!Later Edit - Acestea sunt valurile pe care ni le-a dăruit Dana, în comentariul de mai jos.Mulţumesc!

15 comentarii:

 1. Corect! Mi-a plăcut foarte mult. Îți aduc și eu o altă versiune de valuri :)

  http://www.youtube.com/watch?v=s1gH7HJ23Jc

  RăspundețiȘtergere
 2. Deşi este frig afară, nu am putut să nu îmi imaginez că valurile îmi mângâie cu adoraţie picioarele ...
  Păi nu vine ea vara?

  RăspundețiȘtergere
 3. Aurora Georgescu: Şi eu îi duc dorul, nu mă împac deloc cu iarna şi cu frigul.

  RăspundețiȘtergere
 4. Noroc ca mai este ceva apa din asta albastra si pe aici, altfel nu stiu ce m-as face...

  RăspundețiȘtergere
 5. Re. al doile clip (ca e mai aproape geografic de mine): Aoleu ! Aoleu ! Tocmai acum incep sa prezint mai pe larg evolutia gandurilor mele despre Germania, (inclusiv limba germana)...si efectiv mi-e groaza de cand o sa ajung si la faza in care va trebui sa ma gandesc si la relatia istorica Germania-Norvegia..efectiv, in clipa asta m-au apucat fiorii reci, (desi e adevarat, e si usa de la balcon deschisa si eu imbracat ceva mai sumar, deci este si oarecum obiectiv explicabil, nu doar bazat pe gargauni personali).

  RăspundețiȘtergere
 6. Neuroanchiloza: S-a întâmplat să aibă apă clipul, mie mi-a plăcut piesa în sine. Recunosc însă că nu mi-ar displace acum să fac o plimbare pe malul mării... :))

  RăspundețiȘtergere
 7. Rudolph Aspirant: Cam aşa e, istoric vorbind au fost momente în care relaţiile dintre cele două ţări nu au fost chiar normale.

  RăspundețiȘtergere
 8. Mi-am placut ambele piese... relaxante! :)

  RăspundețiȘtergere
 9. imi place sunetul pe care il au valurile...uneori la mare le ascultam in linistea noptii...suntem din ce in ce mai departe de natura...vom ajunge in stadiul...ori noi...ori ea...

  RăspundețiȘtergere
 10. Pandhora: Sper să nu ajungem la aşa ceva...

  RăspundețiȘtergere