Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 27 decembrie 2011

News: MCSI a ales consultantul care va evalua Compania Naționala Posta Română SA

În data de 22.12.2011 la sediul MCSI, comisia numită prin OMCSI nr. 1361/20.12.2011 s-a întrunit pentru a analiza ofertele aferente achiziţiei „Servicii de evaluare a Companiei Naţionale Poşta Română SA în vederea redresării economice și manageriale prin privatizare (majorare capital social) cu un investitor strategic care va deveni şi acţionar minoritar”, în valoare de până la 15 000 euro (TVA inclus), se arată într-un comunicat postat pe siteul ministerului.

În raportul final al procedurii de achiziție este prevăzut faptul că în data de 22.12.2011 au fost depuse oferte de la următoarele societăţi comerciale:

- SC KPMG Romania SRL
- Preciss Consulting

Oferta câştigătoare, stabilită conform criteriului de atribuire , respectiv preţul cel mai scăzut, a fost cea depusă de către compania SC KPMG Romania SRL, fiind în valoare de 48.360 lei (TVA inclus).

8 comentarii:

  1. Obiceiul casei. O firma care are nevoie de bani. Manevre si manipulari de bani. Oare cei care au acceptat aceasat firma nu au vazut nimic in trecutul istoric al ei si al actionarului majoritar? Goagle ne sta la dispozitie. Pentru cei ce vor sa stie unde se duc banii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu au vazut sau NU au vrut sa vada. Rezultatul se va vedea la bilantul catastrofal de pe 2013.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un milion si ceva de euro, daca am calculat bine... Buget de austeritate... :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristi: Ba nu, mult mai puţin: 48.360/curs mediu 4.3 RON/euro ar fi cam vreo 11.200 euro.
    Sunt tare curios însă care va fi rezultatul acestei evaluări...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristi: Se întâmplă, şi eu mă mai uit câteodată "din avion" la cifre... :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt obisnuit sa citesc in presa numai despre contracte de consultanta de milioane de euro si de-asta cred ca m-am incurcat. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristi: Păi da, pe domnii ziarişti alte cifre mai mici nu-i prea interesează, că nu fac cititorii ochii cât sarmalele... :)))

    RăspundețiȘtergere