Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 26 octombrie 2011

XPress de la Quark, premiat de MacUser

Compania Quark a anunţat cu două zile în urmă că pachetul software XPress versiunea 9.1 (care înglobează şi extensia App Studio) a fost desemnat de către cunoscuta revistă MacUser drept cel mai bun soft de publishing al anului, precizează Jay Nelson pe blogul său.


Partea extrem de interesantă este că în finala concursului pentru desemnarea premiului cel mare au concurat şi pachete software deosebit de populare, precum Adobe Dreamveawer CS 5.5, Adobe InDesign CS 5.5 (împreună cu suita sa pentru publishingul digital), dar şi alte pachete software cunoscute.

8 comentarii:

 1. Se întrec unii pe alții. Cred că tocmai această competiție îi face să se autodepășească și să progreseze mult..

  RăspundețiȘtergere
 2. Vera: Cu cât se bat mai mult, cu atât calitatea softului va creşte, iar preţurile vor fi mai mici.

  RăspundețiȘtergere
 3. foarte bun ca se intrec! produsul final o sa fie unul bun! noapte buna...

  RăspundețiȘtergere
 4. Geanina: Ai dreptate!
  Mulţumesc frumos!

  RăspundețiȘtergere
 5. Cred ca urmatorul P.C. al meu va fi un Mac. :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Cristi: Sunt frumuşele, elegante, stabile, nimic de zis, dar sunt prea scumpe faţă de alte scule. Eu le văd doar ca o unealtă. Datorită meseriei, eu utilizez atât MacOS, cât şi PC-uri cu Win. Dar nu prea-mi vine să cumpăr Mac doar de dragul frumuseţii, când acelaşi lucru îl pot face pe Win, cu bani mai puţini. Mai degrabă, acea diferenţă la preţul hardului prefer să-l dau pe soft. Oricum, un Mac nu-ţi vine cu niciun soft profesional preinstalat, ca să merite acei bani.
  Eu folosesc şi nişte softuri specializate (de exemplu un soft de tip Raster Image Processor) care e nefuncţional pe Mac.

  RăspundețiȘtergere
 7. M-a suparat pe mine Windows-ul zilele astea, dar acum vad ca si-a revenit. :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Cristi: Din experienţă, am învăţat un lucru: calculatoarele sunt (deocamdată) cele mai proaste maşini inventate de om, pentru că nu au personalitate şi nici voinţă proprie: nu fac decât ce li se comandă... :))
  De cele mai multe ori, problemele cu sistemul de operare (indiferent care ar fi el) ni se datorează nouă, userilor.

  RăspundețiȘtergere