Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 27 octombrie 2011

"MoneyPost - transfer în valută", un nou serviciu asigurat de Poşta Română

Conform unui comunicat al companiei, datorită cererii clienţilor, începând cu data de 17 octombrie a.c., la nivelul subunităţilor poştale integrate în reţeaua VPN (Virtual Private Network),  Compania Naţională Poşta Română SA a lansat serviciul „MoneyPost – transfer în valută”.

Serviciul permite transferul unor sume în EURO, numai în numerar, între persoane fizice, rezidente şi nerezidente, fapt ce presupune o înţelegere prealabilă între expeditor şi destinatar, prin care expeditorul anunţă destinatarul  că „MoneyPost – transfer în valută” prezentat este disponibil la plată şi că, pentru încasarea acestuia, destinatarul trebuie să cunoască în mod obligatoriu, următoarele elemente de siguranţă:
a. numărul de prezentare al „MoneyPost – transfer în valută”, format din 13 caractere;
b. numele şi prenumele expeditorului;
c. suma expediată;
d. localitatea de expediţie.

Sumele expediate sunt limitate la maximum 5000 EURO şi se depun în valută (EURO), plata către destinatar efectuându-se în aceaşi monedă, în maxim 1 oră.

Acest serviciu este valabil numai pe teritoriul României. Pentru alte detalii şi informaţii se poate consulta adresa de pe site-ul Poştei Române, aici.

6 comentarii:

  1. Offf ! dacă o să meargă la fel ca şi alte servicii... Mi-e lehamite să povestesc...

    RăspundețiȘtergere
  2. Zina: În că nu ştiu, nu l-am încercat.
    Dar de povestit o poţi face, mai citesc câţiva responsabili de acolo reacţiile de la mine...

    RăspundețiȘtergere
  3. e un serviciu bun, pacat ca e doar pe teritoriul romaniei! eu folosesc western union dar cateodata am impresia ca e f scump!

    RăspundețiȘtergere
  4. Geanina: Pentru sume mai mici este cam scump, ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună Max!
    Mulțumesc de informații!
    Îți doresc un sfârșit de
    săptămână plin cu bucuri!

    RăspundețiȘtergere
  6. ELENA: Şi eu îţi mulţumesc, la fel îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere