Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 17 octombrie 2011

Două loturi

Văzute săptămâna trecută pe eBay. Am considerat că merită să le semnalez.

Această pereche s-a vândut cu 88 dolari, după 8 biduri. După caracteristici (micul cerculeţ de sub piciorul drept al primului A din ROMANIA), cred că piesa nu este eseu, ci marca de de 10 bani nedantelată.

Al doilea lot cuprinde două eseuri la emisiunea "Gravate" din 1908, executate cu planşa incompletă, fără valoarea nominală. Astfel de piese sunt destul de rare, iar preţul obţinut reflectă oarecum acest lucru: 106 dolari, după 10 biduri.

6 comentarii:

  1. Banuiesc ca e un lucru bun ca sunt si timbre romanesti pe site-ul respectiv...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu ma pricep la ce zici tu acolo in postare, dar imi place tare sa ma uit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristi: Portalul eBay este o platformă globală, se pot găsi piese din aproape orice ţară şi din orice perioadă. Pentru unele piese, rezultatele licitaţiilor sunt interesante, putând constitui cât de cât o "oglindă" atât pentru nivelul preţurilor, cât şi pentru "fotografierea" pieţei de profil (adică arată ce se cere mai mult şi ce nu prea se vinde, corelat cu preţurile solicitate).

    RăspundețiȘtergere
  4. Minoki: Uitatul este complet gratis! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Din 1908! Cu cat sunt mai vechi sa inteleg ca sunt si mai valoroase?

    RăspundețiȘtergere
  6. Diverse: Păi cele albastre de sus sunt din 1872!
    Câteodată contează şi vechimea, dar nu ea îi dă valoarea unui timbru decât într-o măsură destul de mică.
    Pentru că le-am promis colegilor mei colecţionari că o să scriu mai multe articole referitoare la factorii care influenţează preţul timbrelor, urmăreşte blogul şi vei vedea cam cum stă treaba... :)

    RăspundețiȘtergere