Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 20 octombrie 2011

Internet: Google+ va permite utilizarea pseudonimelor


Este un lucru deja cunoscut că serviciul Google+ nu a permis, după lansare, decât numele reale ale utilizatorilor, la crearea unui cont. Au existat numeroase conturi create, care nu foloseau identităţi reale, pe care Google pur şi simplu le-a închis!
Cu ocazia unui summit desfăşurat recent la San Francisco, unul dintre oficialii Google a declarat că în curând se va permite crearea de conturi şi cu utilizarea unor pseudonime ale utilizatorilor, informează Mashable.com.

20 de comentarii:

  1. Eu am numele meu real, am avut pseudonim la inceput cand am inceput cu bloggingul. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristi: Eu, deocamdată, nu. Dar asta nu m-a împiedicat să fac socializare... :)
    Deocamdată, am destui mulţi colegi de breaslă mult prea băgăreţi.

    RăspundețiȘtergere
  3. a trecut vremea cand hoinaream pe net ascunsa sub tot felul de identitati:) astazi, asta sunt....e o chestie buna cu numele real, parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  4. ..da si nu...Nu cred ca numele propriu cantareste mai mult...pot socializa si fara nume,eu ma simt bine in pielea ganguritului..si daca as aparea cu numele real..care ar fi diferenta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Geanina: În principiu, îţi dau dreptate. Numai că personal am motive destul de întemeiate...

    RăspundețiȘtergere
  6. Gânguritu: Perfect de acord. Dacă nu minţi, nu furi şi te porţi civilizat, nu văd care ar fi problema...
    Motivele pentru care sunt destul de mulţi cei care folosesc pseudonime sunt diverse şi variază de la o persoană la alta.
    Adevărul este însă că pe net sunt destui rău-voitori, care ţi-o pot "coace" mai ales dacă spui prea multe adevăruri. Unele dor foarte tare, iar cei orgolioşi sau nepricepuţi nu prea suportă chestia asta...

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu n-am nimic de ascuns, cred :) E firesc ca un serviciu sa-ti ofere cat mai multe oportunitati de a-l folosi dupa propriile nevoi, zic eu.

    RăspundețiȘtergere
  8. De acord cu Ganguritu, cui ii pasa de numele meu real?Cu ce i-ar ajuta asta pe cei care vin sa ma citeasca? Pe mine nu asta ma intereseaza atunci cand merg pe un blog, sa ii stiu numele real sau povestea de viata a celui pe care il citesc, merg acolo sa citesc ce a scris, poate sa fie si dintr-un ospiciu si dintr-o puscarie, daca imi place...citesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Teo Negură: Probabil că şi pentru mine va veni un moment al adevăratului nume (nu al adevărului, pentru că de minţit, n-am minţit niciodată, iar tot ce am povestit prin diversele comentarii pe care le fac pe bloguri este doar adevărul).

    RăspundețiȘtergere
  10. lunapatrata: Am spus deja, sunt perfect de acord cu Gânguritu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imediat dupa ce am citit, m-am dus pe contul de G+ sa vad ce nume am acolo. :)) Acelasi "Andera Y" pe care-l folosesc mereu. Acu... ca-i Andera sau ca-i Andreea tot mancarea aia de peste e. N-am prea acordat o foarte mare importanta acestui aspect... :)
    O zi frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  12. Max, ganguritu
    pai daca nu minti, nu furi si nu ai nici o problema cu atat mai mult iti poti utiliza numele real relaxat! si nu vb de anumite aspecte din viata ta , ce strict de nume.in spatele unei identitati ireale cu siguranta se ascunde ceva!!!:)))

    RăspundețiȘtergere
  13. Geanina: Viaţa pe-aici e un picuţ mai complicată decât pare. O simplă afirmaţie poate să te cam coste dacă o asociază cineva cu numele tău. Nu direct, ci pe ocolite. Ştiu persoane păţite, din păcate...

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu am Google + tot cu pseudonim inca de la inceput :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Ninu: Înseamnă că nu s-au prins de asta până acum... :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Să fie mai bine, să fie mai rău...nu știu

    RăspundețiȘtergere
  17. Vera: Aş fi vrut să-mi fac cont şi pe Google+, pentru că am prieteni care au cont acolo şi nu au pe Facebook. Dar chestia cu interdicţia pentru pseudonime m-a enervat şi nu mi l-am mai făcut. Am motive destul de serioase să nu renunţ la pseudonim. Cui nu-i place, treaba lui. Dar nu sunt alt om, sunt tot ăla...

    RăspundețiȘtergere
  18. Si eu am Google + cu pseudonim dar nu-l folosesc. Poate ca o sa vina si randul lui. :)

    RăspundețiȘtergere