Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 12 iulie 2012

Piesă superbă la Honegger

La licitaţia cu numărul 38 a casei Michael Honegger, planificată pentru data de 24 iulie a.c., la capitolul România este oferită o piesă superbă, un bloc mare din colţul drept inferior al colii mărcii de 20 parale "favorit" pe hârtie subţire, din 1867 (click pe imagine pentru mărire).


Ultima marcă din dreapta de pe al treilea rând de jos, precum şi penultima marcă de pe al doilea rând de jos prezintă fiecare lumene foarte frumoase în cercul medalionului. Ambele varietăţi sunt tipice. Le puteţi admira în imaginea de detaliu de mai jos.


Fragmentul de coală este oferit pentru un preţ de strigare de 1.000 franci elveţieni.

4 comentarii:

  1. Scuza-ma daca fac o gluma, dar as fi curios cum ar reactiona sotia daca de ziua ei, i-as cumpara asa ceva spunand ca am licitat 1000 de franci??))) E o arta, doar cunoascatorii o stiu aprecia! Te felicit invca o data pentru pasine si cunoastere, Max.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marius, să ştii că sunt multe poveşti şi legende referitoare la soţiile colecţionarilor! :)))

      Ștergere
  2. Max! , de ce barbatii sunt adevaratii colectionari ? (si nu Doamnele )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diferenţa de sarcini asumate în gospodărie, Andrei. Deşi există şi doamne colecţionare, ba chiar participante la marile manifestări internaţionale.

      Ștergere