Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 24 iulie 2012

Institutul Cantacuzino

Probabil că nu sunt singurul care a remarcat campania declanşată de un post de televiziune în favoarea sprijinului solicitat autorităţilor pentru salvarea de la faliment a Institutului Cantacuzino.
Am dat adineaori pe eBay peste plicul de mai jos (click pentru mărire). Se vede cu cine coresponda în 1936.


Oare chiar nu există nicio soluţie? Voi ce spuneţi?

10 comentarii:

  1. Foarte urat ca lasam astfel de institutii sa dispara incet incet si investim zeci de milioane de euro in lucruri aiurea :( trist !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu i-aş spune iresponsabilitate... :(

      Ștergere
    2. Da le distrugem pe ale noastre si dam bani grei pe cele din import. Astea sunt lucruri orchestrate de afara, cu prijinul celor din interior, pentru distrugerea sistematica a tarii asteia si a locuitorilor ei. Cu privire la ajutoare, va spune ceva conceptul de inalta trade?

      Ștergere
    3. Tare mult mi-ar plăcea să văd vreun oficial că se interesează de toate acestea. Deşi nu dispun de nicio dovadă, am convingerea că în sistemul de sănătate există un alt jaf organizat de muuuuulte persoane interesate.

      Ștergere
  2. Soluţii există, preocupare trebuie doar ...
    Patrafirul ei de ţară legată la ochi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu care este problema acestui institut si de la ce trebuie salvat. Poate de la un management deficitar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este singura unitate de producţie pentru vaccinuri. În ciuda eforturilor unui grup de specialişti sufletişti, dezinteresul autorităţilor aproape că au provocat falimentul instituţiei.
      Probabil că există şi alte interese, ref. lobby-ul făcut de importatorii de vaccinuri sau de producătorii din străinătate, alfel nu-mi explic.

      Ștergere
    2. Oare de ce nu exista concurenta pe piata si in acest domeniu?
      Nu pot coabita 2-3 producatori de vaccinuri?
      Concurenta mai alesin domeniul medical incurajeaza realizarea studiilor si cresterea calitatii produselor!

      Ștergere
    3. Aş vrea să văd şi eu producătorul/importatorul/distribuitorul care este extrem de fericit că are o concurenţă mare... :)))

      Bineînţeles că existenţa concurenţei este benefică, dar numai pentru beneficiar.

      Foamea de bani... Cât mai mulţi şi obţinuţi într-un timp cât mai scurt! Piaţa liberă începe să-şi pierdă din importanţă şi să (cam) iasă din calculele coloşilor.

      Ștergere