Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 22 iulie 2012

O corespondenţă neobişnuită

Colecţionarii cu ceva mai multă experianţă cred că au avut ocazia să vadă o multitudine de obiecte expediate prin poştă şi acceptate de către administraţia poştală. Ţin să vă arăt o piesă care m-a amuzat teribil atunci când am văzut-o. Este vorba de un... suport de bere! (click pe imagini pentru mărire).


În amintirea unor momente plăcute, expeditorul a "sustras" din restaurant suportul, i-a ataşat o marcă poştală de 10 filleri (tip Turul) şi l-a depus la o cutie, pentru expediere loco. După ştampilă este clar că întâmplarea a avut loc în Braşov, dar anul este ilizibil din păcate (ştim însă că mărcile model "Turul" au avut putere de francare până la 31 decembrie 1917).
Piesa nu îmi aparţine, este a lui Şerban. Îl rugasem să scrie un scurt articol, dar m-a rugat să-l scriu eu, el având alte treburi.

Un comentariu: