Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 16 iulie 2012

O ofertă deosebită de la Quark

Profesioniştii cu state ceva mai vechi s-au lovit mai mult ca sigur de situaţii în care ar fi avut nevoie ca de aer de o lucrare mai veche în formatul original, adică cel de layout realizat în XPress. Nu de puţine ori s-au întâmplat situaţii în care:
• un client vrea urgent un layout, dar nu mai dispune decât de PDF-ul versiunii vechi;
• a "crăpat" harddisk-ul, iar singurul fişier care a mai putut fi recuperat a fost PDF-ul clientului, nu şi fişierul de XPress.

Ce faci atunci? Păi, singura posibilitate ar fi recrearea layoutului în XPress. Ce te faci însă dacă termenul "arde", iar lucrarea are... aşa..., vreo două sute de pagini?

Ei bine, acum există soluţia! Cunoscutul producător de extensii pentru QuarkXPress, Markzware, a realizat o mică bijuterie care te poate scoate din belea! Este vorba de PDF2DTP, care exact asta face: cu un singur click, transformă un fişier PDF în corespondentul său din QuarkXPress!


Dacă nu mă credeţi, uitaţi în clipul de mai jos ce poate face această extensie:



Preţul de catalog al extensiei realizate de Markzware este de 199 dolari.

Ei bine, compania Quark are o ofertă valabilă pentru utilizatorii săi: până la 30 septembrie anul curent: pentru fiecare licenţă de QuarkXPress v. 9 achiziţionată, oferă gratuit şi o licenţă a acestei fenomenale extensii.
Oricine este interesat poate afla detalii la destribuitorii Quark.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu