Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 19 iunie 2011

Muşcata din fereastră


Sper să vă placă muşcata. Nu am eu grijă de ea, c-altfel s-ar usca, săraca...

O seară excelentă şi o săptămână frumoasă le doresc celor care au trecut pe aici: Pandhora, Elena, Se-cret, Teo Negură. Iar pentru DoJo - o călătorie fără probleme.

6 comentarii:

  1. E foarte frumoasă mușcata!La noi mușcatele acestea invoalte sunt mai rare.Mai comune sunt acelea cu petale simple.Dacă încerc să le multiplic,nu- frumoase și se prăpădesc după un an doi cel mult.Aceasta de la tine este, frumoasă,sănătoasă!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place coraiul muscatei tale...e frumoasa si plina de bobocei...dovada ca e o muscata fericita:)
    o saptamana usoara iti doresc la randul meu si o noapte cu miros de tei :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @se-cret: Da, este "bătută", cum îi spune doamna mea. Dar am şi din cele simple. Aşa ştiam şi eu, că acest soi este mai rar.

    RăspundețiȘtergere
  4. @pandhora: Are o culoare foarte frumoasă, din păcate m-am chinuit să îi fac mai multe poze, ca să îi pot reda culoarea. Până la urmă cred că am prins bine contrastul.
    O săptămână usoară!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună Max și mulțumesc!!!
    Este foarte frumoasă culoarea,
    am avut și eu din acelea cu mai
    multe culori,dar nu au rezistat
    iarna la bloc.
    O săptămână excelentă să ai!

    RăspundețiȘtergere
  6. Şi eu îţi mulţumesc pentru vizită.
    N-am cuvinte să descriu cât se munceşte a mea doamnă cu îngrijitul lor. Toamna, înainte să se lase frigul, le ia pe toate (care sunt în ghivece) şi le duce în casă. Pe unele le pune în "locul de iernat" - adică în pivniţă. Primăvara, se munceşte iar să le scoată la soare.

    RăspundețiȘtergere