Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 12 iunie 2011

Scandal (politic?) cu acuzaţii de cenzură, la regionala de poştă Timişoara

Aseară, târziu, Dragoş Bota a publicat pe blogul lui declaraţia unui europarlamentar, potrivit căreia poşta nu vrea să-i distribuie o scrisoare către alegători, din motive politice. Directorul regionalei se apără şi spune că va veni la începutul săptămânii cu un comunicat oficial, în timp ce europarlamentarul ameninţă cu darea în judecată (nu am înţeles dacă este vorba de instituţia sau de directorul acesteia, ori chiar de amândouă).
Ştirea a apărut şi pe pagina de internet a ziarului Gândul, care dezvoltă puţin mai mult problema (ştiu că ştiţi că Gândul nu mai apare decât online).

Părerea mea? Foc fără fum nu iese, ceva-ceva este la mijlocul afacerii. În opinia mea persoanele înregimentate politic n-ar avea ce căuta la Poştă. Iar în funcţiile de conducere n-ar avea ce căuta decât persoane cu studii de specialitate şi o vechime minimă în sistem, nu aduşi de-afară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu