Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 17 iunie 2011

QuarkXPress 9 - "Best Creative Design Software" AwardAstăzi anunţul făcut de cei de la Quark ne-a făcut o plăcută surpriză. QuarkXPress 9 a fost desemnat de către cunoscuta publicaţie britanică MacWorld câştigătorul premiului anual la categoria "Best Creative Design Software". Totodată, el a câştigat şi Marele Premiu pentru cel mai bun produs dintre toate cele premiate.

Aflată la cea de-a 16-a ediţie, gala MacWorld face nominalizări în rândul celor mai produse hardware şi software introduse pe piaţă, pe baza selecţiei realizate de către redactorii publicaţiei şi în urma voturilor acordate de către un puternic grup de cititori entuziaşti. Nominalizările pentru categoria "Best Creative Design Software" au cuprins pachete precum Autodesk Maya, Filter Forge 2.0, onOne Perfect Photo Suite 5.5 şi Adobe InDesign CS 5.5. Pentru Marele Premiu au mai concurat produse ca iPad de la Apple, Microsoft Office 2011 pentru Mac şi SkyPe 3.0.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu