Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 22 ianuarie 2013

Din Bârlad, în San Marino


Piesa din imaginea de mai sus a fost prezentată "în reluare" la licitaţia cu numărul 152 a casei Pumpenmeier. A mai fost oferită odată, dar probabil că din cauza preţului nu s-a vândut. Probabil că şi la această liicitaţie va rămâne tot nevândută, împreună cu o grămadă de alte piese româneşti pentru care s-au cerut nişte preţuri mult prea piperate, în opinia mea.
Francatura suplimentară de 14 bucăţi de 1½ bani (21 bani) completează valoarea mărcii fixe a cărţii poştale închise (5 bani), pentru realizarea tarifului corespunzător unei trimiteri simple externe. M-am uitat şi la tipurile mărcilor de 1½ bani în speranţa că găsesc vreo pereche mixtă, dar nu este aşa ceva.
Destinaţia este una neobişnuită pentru o corespondenţă românească de la acea dată. Probabil că la asta s-a gândit şi evaluatorul casei de licitaţie la fixarea preţului. Problema e că acesta poate fi confirmat sau nu de către un potenţial cumpărător. Rămâne să vedem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu