Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 21 ianuarie 2013

Aglomeraţie

Acum câteva zile, un firicel de orhidee a ţinut morţiş să-şi arate generozitatea, prin "densitatea" de flori şi de boboci dăruite.


10 comentarii:

 1. recunosc, nu mă omor după orhidee, preferând oricând trandafirii, lalele, lăcrămioarele sau freziile. dar chiar şi aşa, trebuie să recunosc că sunt frumoase :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Şi eu le prefer, dar trebuie să mai aştept până la primăvară când or răsări în grădină, că nu pot să bag toate florile în casă, din păcate.
   În lipsă însă, merge şi drăgălăşenia asta. :)

   Ștergere
 2. superbe! aştept şi eu să-şi ia nasul la purtare una dintre orhidee şi mă rog de camelie să-şi amintească de faptul că ianuarie este luna în care se şi ne răsfaţă cu flori.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Să nu le "ierţi" dacă te încântă cu vreo floare, să ni le arăţi! :)

   Ștergere
 3. frumusele foc :)
  si orhideea mea are trei boboci,ma uit la ei in fiecare zi asteptand sa "pocneasca" :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred că este vremea lor, aşadar nu este numai a mea "generoasă". :)

   Ștergere
  2. poate o sa-mi fac curaj sa o fotografiez si eu pe a mea cand va fi frumoasa frumoasa :)

   Ștergere
 4. Ce delicata si frumoasa! Orhideea infloreste in orice anotimp?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu ştiu, nu pot spune că mă pricep. Orhideea a fost primită cadou anul trecut, când era înflorită. Astă toamnă au rămas numai frunzele de ea. Înainte de Sărbători i-a crescut o tijă subţire, care s-a tot înălţat şi apoi s-a transformat în rămurica plină de boboci şi de flori. :)

   Ștergere