Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 14 ianuarie 2013

Literatură pentru cititori (13)

Nu am mai "pus" cam de mult timp pe blog un articol cu literatură pentru cititori. Asta nu înseamnă că am uitat de acest miniserial de popularizare a unor lucrări vechi, dar mai mereu am avut alte subiecte care au primat.
Pentru această seară vă propun o broşură publicată la începutul secolului al XX-lea cu scopul de a populariza colecţia deosebit de bogată în piese de primă mână deţinută de William Avery, o proeminentă personalitate filatelică a sfârşitului de secol XIX.


Lucrarea se poate descărca în format digital (PDF) de aici, nu are decât 6 MB. Vă recomand textul de la paginile 49-50, unde se fac referiri la exemplarele din prima emisiune Cap de bour existente în această colecţie (absolut necunoscută de către colecţionarii români contemporani nouă).


Lucrarea este liberă din punctul de vedere al drepturilor de autor. Vă doresc lectură plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu