Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 17 ianuarie 2013

Acesta este raiul milionarilor

20% din numărul total al milionarilor au indicat obiectele de colecţie drept cea mai populară alternativă de investiţie, relevă rezultatele unui sondaj desfăşurat în ultima parte a anului trecut de către Millionaire Corner.
Investiţiile alternative sunt privite din ce în ce mai bine în ultimii ani. Potrivit portalului menţionat, prestigioasa publicaţie The Wall Street Journal a citat recent un studiu realizat de consultantul McKinsey & Co. care evalua sfârşitul anului 2012 nivelul investiţiilor alternative efectuate în anul precedent la 6500 miliarde de dolari. La o bază de cinci ani, aceastsumă reprezintă o creştere de circa şapte ori în comparaţie cu sumele alocate altor categorii de investiţii.
Care ar fi profilul investitorilor pe categorii de vârstă şi care ar fi preferinţele acestora, puteţi citi la linkul de mai sus. Bineînţeles că procentul alocat investiţiilor în filatelie se situează poate la doar unu-două procente, dar la sumele vehiculate, chiar şi aceste procente minuscule reprezintă grămezi de bani.
Ştire preluată via Paul Fraser.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu