Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 23 ianuarie 2013

Nu trece săptămână să n-aud că s-a furat ceva la Poştă!...

Din două, una se petrece în mod sigur: ori peste tot domneşte o nesimţire groaznică, ori pe ţugulanii ăştia n-are cine să-i verifice, pentru că şefii or crede că "aşa e normal"...
Am citit mai devreme  destăinuirea făcută de CLM, scrisă mai aşa, cam cu juma' de glas. Problema e că, până la urmă, toate aceste păţanii se socotesc infracţiuni, bibicilor!

8 comentarii:

  1. şi orice infracţiune ar trebui pedepsită!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui să existe şi plângere, dar cei mai mulţi aleg să nu o facă. Probabil că pe asta mizează hoţii.

      Ștergere
  2. nu ştiu de ce, dar nu mă surprinde treaba asta chiar defel, chiar dacă (încă) nu am păţit din astea. oricum, prefer firmele de curierat, chiar dacă sunt mai scumpe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem pretenţii, am vrea ca şi la noi să fie "ca afară"; dar pentru chestii din acestea "mărunte" nu ia nimeni nicio măsură din păcate. Mi-ar plăcea să aud şi eu o dată de la Poştă un comunicat: "În urma acţiunilor noastre de prevenire a sustragerilor..., am reuşit să anihilăm o reţea de hoţi din pachete" sau din plicuri. "Suspecţilor de comiterea infracţiunilor li s-a înaintat plângere penală..." etc., etc.

      Ștergere
  3. ....tocmai am primit o despagubire de 36,50 RON de la Posta Romana pentru un plic recomandat pe care "mi l-au ratacit" cu cateva luni in urma. Ba am fost si certat ca de ce nu l-am trimis cu valoare declarata daca era ceva mai deosebit (era o carte postala veche). Asta a fost a 5-a recomandata pe care mi-l "pierde". Colete expediem mult mai multe dar pana acum din cate stiu am avut doar un singur caz in care s-a umblat la continut, scos cate ceva, si reambalat frumos. Oricum, daca nu sta langa tine cineva cu o camera de filmat cand ambalezi coletul si la fel la desfacerea coletului de catre destinatar, e foarte greu de dovedit ce anume era in ea si s-a sustras pe drum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si daca faci plangere, crezi ca se rezolva ceva? Hotia in randul lucratorilor din Posta Romana dainuie de zeci de ani. Un serviciu postal plin de bube si bubosi. Arunca vina unii pe altii, ca lucratorii stau cateva zile si pleaca, ca soferii de pe masini fura, ca nu se poate controla eficient armata de manipulatori, ca.... Numai scuze puerile am primit in anii democratiei. Si scrisorile noastre se duc pe apa sambetei. Eu in ultimul timp folosesc serviciile de curierat rapid, e drept, pentru ceva mai greu si la un tarif mai mare, dar sper ca odata cu incetarea monopolului Postei asupra expeditiilor de valoare mica, acestia sa le ia maul. Sa vedem daca se mai pierde ceva in tara.

    RăspundețiȘtergere
  5. EU am primit o ilustrata cu muzicuta de sarbatori din USA, si cand am deschis cutia postala,surpriza:Plicul era rupt pe margine in partea dreapta sus,aproximativ 3 cm! Probabil credeau ca sunt ceva verzisori in plic.Nu ii duce capu`ca exista servicii de transfer de bani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au pipăit-o şi au simţit că-i mai groasă într-o parte, de aceea...

      Ștergere