Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 24 iunie 2013

Emisiunea Paris, blocuri obliterate

Cele două piese din imaginile de mai jos au fost recent vândute pe un portal de licitaţii online, blocul de 1½ bani cu 146 dolari (7 biduri), iar cel de 3 bani cu 183 dolari (8 biduri). În opinia mea piesele fac cu siguranţă aceşti bani (dacă nu cumva au fost vândute chiar prea ieftin).


De fapt nu pentru preţuri m-am hotărât să vă prezint piesele, ci pentru a putea face singuri verificări asupra dantelurii în pieptene, cu ajutorul matriţei pe care v-am pus-o mai demult la dispoziţie. Vă puteţi convinge singuri cum matriţa se repetă aproape în formă identică la fiecare marcă în parte. Cu această  ocazie vă puteţi forma şi deprinderi în ceea ce priveşte recunoaşterea caracteristicilor de desen la efigia mărcilor din emisiunea Paris, care vă poate fi de ajutor la identificarea falsurilor (microsemnele efigiei sunt comune pentru toate valorile emisiunii).

4 comentarii:

  1. Mi-ai trezit dorul de...Paris , Max. Asta inseamna ca in curand va trebui sa ma indrept intr-acolo :)

    RăspundețiȘtergere