Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 4 iunie 2013

ANCOM: Consultare publică privind modificarea şi completarea reglementărilor privind regimul de autorizare generală pentru furnizarea serviciilor poştale

Ieri, Agenţia Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a publicat pe site-ul propriu, spre dezbatere publică, un proiect de decizie pentru modificarea şi completarea Deciziei preşedintelui Autorităţii nr.2858/2007 privind regimul de autorizare generală pentru furnizarea serviciilor poştale.
Concomitent, a fost publicată şi expunerea de motive la proiectul deciziei.

Proiectul de act normativ are însemnătate pentru colecţioanri deoarece aduce unele modificări privind includerea/scoaterea în/din sfera serviciului universal a anumitor servicii poştale. Documentul are de asemenea importanţă şi deoarece aduce precizări importante privind exploatarea poştală a trimiterilor, inclusiv manipularea şi marcarea corespondenţei, pe categorii.

Persoanele interesate pot descărca proiectul deciziei de aici, iar expunerea de motive de aici. Procedura de consultare publică este explicată pe pagina ANCOM, aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu