Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 17 septembrie 2013

Colecţie superbă de timbre fiscale din Cipru


Luna trecută, casa de licitaţii David Feldman a lansat o ofertă de vânzare în sistem Private Treaty a unei cunoscute colecţii specializate de studiu a timbrelor fiscale din Cipru (de la eseuri, la circulaţii şi obliterări/anulări). Colecţia este cunoscută celor care au vizitat ultimele expoziţii mondiale de filatelie. Ea a fost răsplătită de mai multe ori cu cea mai înaltă distincţie la clasa sa.
Numărul colecţionarilor care se pricep să scotocească pe portalurile de licitaţii (şi care mai şi urmăresc toate evenimentele de acest gen) este destul de mic. Consider că din această colecţie, cei începători pot învăţa, iar cei avansaţi se pot perfecţiona. Tocmai de aceea am realizat pentru tot exponatul un fişier PDF unic (din "părţile" existente pe portalul respectiv la data lansării ofertei - 130 pagini, 42 MB), pe care îl puteţi descărca spre consultare/salvare/arhivare de aici.
Vă doresc vizionare plăcută şi vă rog să-mi spuneţi dacă doriţi să mai postez formate digiate ale unor astfel de colecţii şi în viitor.

8 comentarii:

 1. Salve Max !
  Max , tot respectul pentru munca ta filatelica care ne-o daruiesti cu atata patima ! Spiritul Superior care te ghideaza , conduce , indruma poate fi mandru cu adevarat de tine ! Intuitia ta profunda l-a ascultat si-l asculta ! Fericit esti Max ! , fericit !

  Cu prietenie filatelica , Andrei , Vatra Dornei

  O dedicatie pentru tine :

  https://www.youtube.com/watch?v=KSdw8kYxnks

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulţumesc frumos, Andrei!
   Mulţumesc şi pentru Enigma, chiar îmi place!

   Ștergere
 2. Max , la dedicatii trebuie sa o adaug si pe aceasta :

  https://www.youtube.com/watch?v=mSf7qWgFFPw

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. În fiecare om se ascunde un copil, Andrei! :)

   Ștergere
  2. Salutare Max !
   Este un lucru imbucurator sa privim aceste colectii si totodata sa invatam din acestea.
   Da doresc in continoare sa postati aceste materiale digitale daca se poate.Stiu ca necesita timp si munca din partea dumneavoastra si va felicit pentru acest lucru.
   Cu stima si respect, Paul ,Germania

   Ștergere
  3. Mulţumesc frumos pentru comentariu, cât şi pentru apreciere.
   Voi continua să postez astfel de colecţii, atunci când voi avea şi eu acces la ele.

   Cu aceeaşi stimă

   Ștergere
  4. Domnule Max
   Va multumesc pentru postarile dvs le citesc cu placere si apoi le salvez intr-un fisier numit Filatelie .Cind vreau sa ma simnt ca la o expozitie filatelica sau ca la o intilnire la clubul filatelic rasfoiesc aceste fisiere si ma reintilnesc cu filatelia .Chiar daca nu sint tematica mea le citesc cu deosebita placere .Consider ca aceasta ne imbogateste spiritual ,cultural si chiar sufleteste .
   Dvs faceti un act de altruism de generozitate ,act care acum este atit de rar si greu de intilnit .
   Chiar daca este extrem de putin pentru ceea ce faceti nu pot decit sa va trimit un urias Multumesc .
   PS .Va astept cu acelasi interes ca si pe postasul care aduce asteptatele scrisori .
   Cu deosebita stima
   Vladimir Jianu

   Ștergere
  5. Vă mulţumesc frumos pentru apreciere!

   Ștergere