Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 23 septembrie 2013

Ştiinţa se vinde ieftin

Acum câteva zile, pe eBay a fost oferit spre vânzare primul volum al monografiei Capetelor de bour al cărei autor este cunoscutul expert german Fritz Heimbüchler.


Pentru cei care nu ştiu, volumul oferă în afara istoricului şi prezentării extrem de minuţioase a primelor mărci moldovene (împreună cu numeroase exemple de circulaţii, francaturi, ştampile şi varietăţi) şi cel mai complet inventar al exemplarelor cunoscute  pentru cele patru mărci din prima emisiune Cap de bour.

Mă aşteptam ca "bătaia" pe acest volum să fie mai mare (în umila mea opinie, în mod sigur peste câţiva ani acest volum va deveni o raritate). Volumul a fost vândut cu numai 67 dolari (la care s-ar fi adăugat alţi 56 dolari dacă pachetul ar fi fost expediat spre România), după numai 11 biduri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu