Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 11 decembrie 2012

Din nou despre erorile de la "Flora carpatină"

Piesele din imaginile de mai jos au aparţinut aceluiaşi ofertant. Am tot păstrat imaginile, pentru a vedea dacă reapar piesele, întrucât ofertantul în cauză, după câte mi-au spus alţi colegi de-ai noştri colecţionari, avea (are?) obiceiul de a-şi "sălta" singur ofertele, utilizând mai multe ID-uri (şi, după câte mi s-a spus, unele loturi a ajuns să şi le"cumpere" singur"). În mod normal verificări nu se prea pot face, vânzătorul protejând identitatea cumpărătorilor (chestia cu "private listing" care lasă întotdeauna loc de bănuieli), deşi există un "leac" şi pentru aşa ceva. Din aceste cauze, preţurile ar trebui luate în considerare cu rezerve.

Un lot conţinând ambele valori cu iniţialele "M" a fost vândut cu 145 dolari (29 biduri).

O valoare de 1,75 lei cu acelaşi "M" (în pereche cu marca normală) a fost vândută cu 49 dolari (10 biduri).

O altă pereche, similară cu precedenta, a fost vândută pentru 55 dolari (13 biduri).

În opinia mea, există erori majore la mărcile altor emisiuni care sunt mai rare decât aceste pseudo-erori, dar care nu au beneficiat de popularizarea de care au beneficiat "M"-urile de la "Flora carpatină".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu