Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 29 decembrie 2012

Alte falsuri ale mărcilor de binefacere

Un vânzător de pe eBay pe care l-am mai nominalizat într-un articol anterior a postat recent o serie nouă de falsuri ale mărcilor româneşti de binefacere din 1906.
Este vorba de ID-ul sonyboy1945 înregistrat în Norvegia. Nu aş mai fi amintit de aceste falsuri (vânzătorul le-a oferit "as is", adică fără nicio garanţie), dacă unul dintre cititori nu m-ar fi întrebat pe mail despre o piesă:


Este vorba de o pereche nedantelată la mijloc a mărcii de 3 bani din emisiunea "Torcătoarea". Chiar dacă imaginea este mică, ochiul avizat poate recunoaşte falsul.
Am descris aceste falsuri într-un articol anterior din serialul "Despre metodica studiului", acum aproape două luni, când acelaşi vânzător a oferit pe eBay mai multe loturi conţinând falsuri din aceeaşi categorie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu