Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 25 septembrie 2013

A apărut şi reacţia oficialilor

În primăvara acestui an, revista Philatelica.ro (aveţi răbdare să se încarce) publica un articol, la pagina 50, referitor la o gafă comisă de oamenii instituţiei care are ca responsabilitate punerea în circulaţie a mărcilor poştale. Pe scurt, imaginea unei românce (Ştefania Mărăcineanu) a fost ilustrată pe o marcă (pusă în circulaţie cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale - sic!) cu o fotografie a celebrei fiziciene de origine poloneză Marie Curie, laureată a premiului Nobel.
Colecţionarii au fost cei care au sesizat eroarea de machetare. La vremea respectivă, am "trecut" peste acest eveniment deoarece îmi displac profund etichetele actuale cu preţenţii de timbre şi mi-am propus să nu mai fac nicio referire la această instituţie pe umilul meu blog.
Navigând pe internet în această seară, dau peste un articol pe blogul lui Victor Roncea care are ca subiect exact tărăşenia descrisă mai sus.


În cadrul aceluiaşi articol se poate citi şi reacţia conducerii instituţiei respective. Dacă vă interesează, o puteţi citi acolo.

Un comentariu: