Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 10 august 2013

News: Poşta îşi pune garanţie o parte din activele imobiliare sau şi le reevaluează

În Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) au fost postate mai multe proceduri şi cereri de ofertă care vizează, pe de o parte, constituirea de garanţii către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) de către CN Poşta Română în contul datoriilor pe care le are faţă de bugetul, pe de altă parte servicii de consultanţă şi evaluare a unor active imobiliare.
Ştirea a fost publicată de HotNews ieri, împreună cu linkuri de unde se pot descărca copii electronice ale caietelor de sarcini conţinând şi adresele şi principalele caracteristici ale imobilelor şi terenurilor în cauză, situate atât în Capitală, cât şi în mai multe judeţe din ţară.

2 comentarii:

  1. Sunt probleme mari la Posta, se vor desfiinta multe Oficii, multe locuri de munca... din pacate cred ca vor fi dati afara tocmai angajatii seriosi si vor ramane cei cu pile... Nu stiu daca are vreo legatura, dar mie mi-au disparut TOATE scrisorile pe care trebuia sa le primesc din extern in ultimele 2 luni, cele care nu erau recomandate. Deci nu a ajuns la mine niciunul din ele. Contineau timbre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ştiu care e treaba la poştă, dar presupun că multora nu le va fi cald. Am dat chestia de sus ca ştire.
      Eu n-am mai avut de ceva timp ocazia să aştept vreo trimitere prin poştă. De câteva ori am primit diverse obiecte (mi-am cumpărat cărţi), dar am solicitat (şi am plătit) transportul prin DHL.

      Ștergere