Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 16 august 2013

Feriţi-vă de supratiparele CMT false

Mai este câte o persoană care şi-a făcut un (prost) obicei din a vinde supratipare contrafăcute. Deşi este vorba de un capitol relativ dificil, falsurile sunt prea deochiate şi se pot recunoaşte până şi de un colecţionar mai puţin specializat.
Persoana care le vinde a mai fost nominalizată în articole mai vechi, atât pentru vânzarea tot a unor supratipare CMT falsificate, precum şi pentru vânzarea unor făcături ordinare atribuite ocupaţiei române în Odesa. Este vorba de ID-ul tzarkaloyan de pe eBay, înregistrat în Bulgaria.


De data aceasta are trei loturi de CMT-uri pentru care ofertele expiră mâine. După captura de ecran făcută mai devreme, puteţi vedea că sunt amatori şi pentru astfel de făcături. Fiecare îşi cheltuie banii după cum vrea în definitiv.


Problema e că o marcă CMT circulată la Viena nu cred că a putut exista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu