Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 7 august 2013

Radiogramă, sau cablogramă? N-am mai văzut aşa ceva

Cele două piese din imaginile de mai jos au fost oferite pe un portal de licitaţii online. M-am hotărât să vi le prezint deoarece n-am mai văzut aşa ceva până acum. Este vorba (după câte îmi dau seama citind textele de pe imprimate) de telegrame transmise prin cablu. Nu-mi dau însă seama dacă ele au fost transmise din Italia spre România, sau primite din România. Click pe imagini pentru mărire.


Aceasta ar fi o primă piesă, care are imprimată (cu un text ca la telexul de pe vremuri, pentru cine mai ştie ce a fost) o adresă din Bucureşti, România.


Această a doua piesă nu mai are nicio adresă românească (ci numai o dată şi o oră înscrise pe faţă cu cerneală - nu ştiu dacă acea "ora 12,30" este în română sau în italiană - uite că am şi lipsuri, na!), dar pe clapa plicului are instrucţiuni tipărite, ceea ce mi s-a părut de interes.
Nici nu ştiu dacă cele două piese au fost vândute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu