Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 10 aprilie 2011

Cred că am avut dreptate

Aşa cum semnalam într-un articol precedent (citiţi aici), arătam posibilitatea ca ID-ul gol-dmark987 să fie aceeaşi persoană cu hold2112. Iată că acest din urmă seller bate aceleaşi cărări ca şi primul, o parte din piesele oferite pe eBay recent fiind similare:

Aşa-zisa "emisiune locală Sibiu", vândută cu câţiva euro bucata de hold2112, dar întâlnită şi la gol-dmark987.

O altă emisiune aşa-zisă "de ocupaţie", prin care se încearcă acreditarea ideii că trupele române au supratipărit mărci maghiare în 1919.

Personal, consider toate aceste piese drept făcături ordinare.

2 comentarii:

  1. Parca "emisiunile locale Sibiu" cu celalalt user ultima data le vindea ca "emisiuni Ada Kaleh". A inceput deja sa se incurce in "emisiuni locale"? Mai lipseste doar sa scoata o "lucrare de specialitate", un catalog pentru aceste "emisiuni". Cum se pare ca exista suficienti amatori mai mereu pentru aceste facaturi, or avea nevoie in curand si de un catalog pentru ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, aşa-zisul supratipar de la Ada-Kaleh nu seamănă cu acesta. Sunt diferite (primul nu are banda cu "Nihil Sine Deo").
    Cine ştie? Poate că ne fericeşte şi cu aşa ceva!

    RăspundețiȘtergere