Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 30 aprilie 2011

Ultima oră: Poşta îşi extinde obiectul de activitate secundar

Poşta Română şi-a extins obiectul de activitate secundar, urmând să ofere asistenţă în brokeraj de asigurari, potrivit unei hotărâri adoptate pe 7 aprilie 2011 de acţionarii companiei, respectiv Ministerul Comunicaţiilor (75%) şi Fondul Proprietatea (25%) şi publicate vineri, 29 aprilie a.c. în Monitorul Oficial. De altfel, Daniel Neagoe, directorul general al Poştei Române a declarat recent că în strategia de restructurare a societăţii este prevăzută introducerea produselor de asigurări, care vor fi vândute prin reţeaua şi salariatii CNPR, pe baza unor parteneriate, menţionează HotNews.

În această săptămână, directorul general al Poştei Române, Daniel Neagoe, a declarat că în acest an procesul de reorganizare a activităţii companiei va continua prin comasarea unor subunităţi poştale, ceea ce va atrage o reducere a numărului de personal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu