Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 30 aprilie 2011

Discuţii cu reprezentanţii FMI şi CE referitoare la companiile de stat aflate sub monitorizare

Cele 18 companii de stat prevăzute îin memorandumul cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) vor trebui să predea până la finalul lunii rapoarte privind activitatea la ministerele de care aparţin, urmând ca autorităţile să decidă, după discuţii cu reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional (FMI) şi cei ai Comisiei Europene (CE), care vor fi restructurate, privatizate sau închise, precizează Antena 3, citată de Fin.ro.

"Până la sfârşitul acestei luni, cele 18 companii trebuiau să raporteze, nouă companii la Ministerul Transporturilor, opt la Ministerul Economiei şi Compania Naţională Poşta Română la Ministerul Comunicaţiilor. A existat o analiză comună cu experţii de la Fond şi Comisia Europeană şi cu directorii companiilor respective. Ministerele vor prezenta programele de restructurare şi împreună cu FMI şi Comisia vom stabili ce vom face cu fiecare companie", a explicat ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu