Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 10 martie 2011

Ultima oră: este oficial, avem norme!

În Monitorul Oficial nr. 171 din 10 martie a.c., partea I-a, la paginile 13-15 a fost publicată Decizia preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii nr. 968 din 4 martie 2011, privind planurile emisiunilor filatelice, condiţiile de emitere, tipărire, punere în circulaţie, retragere din circulaţie şi de comercializare a timbrelor şi efectelor poştale.

În cel mai scurt timp voi încerca să vă pun la dispoziţie o versiune electronică completă a actului normativ.

UPDATE

Puteţi desăcrca actul normativ în format PDF de aici. Sunteţi invitaţi, de asemenea, să comentaţi.

3 comentarii:

  1. Halal norme !
    Unde este Comisia filatelica ?
    Scoaterea din circuitul postal a emisiunilor dupa
    doi ani,un atentat la adresa colectionarilor!
    Stampila "Prma zi",trebuie sa fie cel putin 5 zile
    la magazinele filatelice asa cum a fost si pana acum !(In Germania 30 de zile)
    Mai exista F.F.R ???

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma pot usor insela, insa cred ca in Anglia este vorba nu de 2 ci de un an.
    Nu imi pot da seama cat de labile si usor de fentat sunt aceste norme nefiind avocat si ce va insemna cu adevarat articolul referitor la valoarea nominala a timbrelor ( care este acum valoarea maxima de plata la care se face referire?) insa mie imi suna foarte bine normele. Astept cu nerabdare insa sa vad cum se traduc ele in emisiunile dinu iulie-decembrie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aşa cum sunt formulate normele, s-ar putea sa dea ceva bătăi de cap. Şi s-ar putea ca implicaţiile să fie mai mari decât bănuiesc majoritatea acum.

    @Anonim: n-am idee cum e în Germania cu ştampilele prima zi, am să încerc să mă informez. Nu ştiu dacă este un atentat la adresa colecţionarilor, vom vedea cum se vor aplica aceste norme.

    @Ionuţ: aţi intuit bine, aici s-ar putea să avem o mare problemă, trebuie văzut ce înţeleg cei de la Poştă din treaba aceasta. Am să mă interesez şi despre această problemă.

    RăspundețiȘtergere